ENVER BEYİN DAVETİ

Fevzi Can Korkmazer
Diğer Yazıları

Bugünlerde Türkiye’nin gündemindeki önemli hususlardan biri “Emlak yönetmeliği”.

Uzan yıllardır emlakçıların beklediği Emlak Yasası, tam çıktı, çıkıyor derken,  yasa yerine yönetmelikle  karşılaşılması emlakçıları tatmin etmedi.
Benimde yakından takip ettiğim ve sık sık görüştüğüm emlakçılar, yasa beklerken, Emlak yönetmeliğinin çıkmasını yeterli bulmadılar. Bu hususta görüştüğümüz Mersin Emlakçılar Odası Tarsus temsilcisi ve yönetim kurulu üyesi Enver Fidanoğlu bizleri davet ederek bilgilendirdiler.

Tarsus’un sevilen simalarından ve renkli kişilerinden  olan Enver Fidanoğlu, Mersin’den davet ettiği Emlakçılar Odası başkan ve yöneticileri ve basınla bir araya geldik.

Ayana Restaurantta basına ve Oda başkanı ile yöneticilerine kahvaltı ikramında bulunan Enver Fidanoğlu, gerek emlak sektöründe gerekse  siyasi çalışmaları ile tanınıyor. İyi Parti Mersin il yönetiminde Basın sözcüsü olarak görev alan Fidanoğlu, Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Madenli, Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ve yönetim kurulu üyeleri ni ağırladı. Aynı davette Tarsus'taki basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltı sonrası konuşma yapan Fidanoğlu  gazetecilerle bir araya gelerek emlak sektörün sorunlarını  aktardı.

Yine düne kadar Oda başkanlığı yapan Yavuz  Selim Madenli, toplantıda yaptığı konuşmada , Türkiye genelinde  emlakçılık sektörünün can çekiştiğini belirtti. Madenli, yeni çıkan Emlak yönetmeliğinin aslında yasa olarak çıkması gerektiğini söyledi. Korsan emlakçılara karşı yasanın çıkarılması gerektiğini vurguladı.

BAŞKAN DEĞİŞTİ

Toplantıda yeni bir haber daha öğrendik. Mersin Emlakçılar Odasında bir istifa ve bir yeni görevlendirme olmuş.  Yıllardır Oda başkanlığını yapan madenli yeni bir göreve aday olacağı için Emlakçılar Odası başkanlığından ayrılmış. Yerine yeni  Başkan olan Mehmet  Sinan  Canpolat ise Türkiye'de tüm Emlak odalarının ortak mutabakatı ile hazırlanan  ve ilgili bakanlıklara sunulan Emlak Danışmanlığı Yasa Taslağı'nın yasalaşmasını istedi.

Mersin Emlakçılar Odası Tarsus temsilcisi ve yönetim kurulu üyesi olan Fidanoğlu, kahvaltı davetine icabet eden Oda başkanı, yöneticileri ve basın mensuplarına teşekkür etti. Bizde kendilerine bu nazik davranışlarından ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ediyoruz.


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.