Aslında sizinle dertleşmek

Ezgi Reyhaniye
Diğer Yazıları
Merhaba
Bugün aslında sizinle dertleşmek, birçoğumuzun içinde kopan fırtınaları kağıda dökmek istedim. İlişki-evlilik koçluğumu ,danışmanlığımı bir kenara bırakıp şöyle karşılıklı dostane bir sohbet içerisinde hissedelim kendimizi ne dersiniz?
Uzun zamandır derin düşüncelere dalıp gidiyorum. Hayatımın birçok evresini gözden geçirme, sorgulama, teraziyi dengede tutma gayretindeyim. 
Hayatımdan çıkardığım insanların, düşüncelerin, sıkı sıkıya tutunduğum inançların bile pençelerinin hala tenime saplandığını hissediyorum. 
Anladım ki ; kimse kimsenin içinde yaşadığı kasırgaları bilemiyor. En yapmaz dediklerinin en şaşırtanlar olacağını kestiremiyor. Hangi virajları aştığını, aşmaya çalıştığını anlayamıyor.  Bu yüzden maskelerimiz yüzümüzden asla düşmüyor. 
Fakat sonra insan yine uzunca bir süre düşüncelere dalıyor.. Ne için? Kim için? Neden? Tüm bu soruların cevabını; yastığını sırılsıklam eden gözyaşlarıyla aradığı o gecenin sabahında güne merhaba derken bir aydınlanma yaşayarak buluyor ya da tüm bu soruları silip güneşin gülümsemesiyle iliklerine kadar ısınıyor ve  diyor ki kendi kendine ‘ Ben çok güçlüyüm. Ömür dediğin kaç gün ? Heba etmeye değer mi? Gökkuşağını nefes aldığımız süre içinde kaç defa görebiliyoruz ki? Madem gökkuşağını görmek bu denli zor şu hayatta o zaman ben bir renk olayım, varsın insanlar beni görmek için çırpınsın.’ 
Demiş ya hani üstad;
Züleyha’nın halinden Yusuf haberdar değilse bile, Yusuf’un sahibi haberdardır.
Halleri bilene teslimiyetimiz, kıymet verene sevgimiz, çabalayana inanacak gücümüz olsun.

Bana ulaşmak isteyenler;
Instagram : iliskikocuezgi  - ezgiryhny adreslerinden ulaşabilirsiniz. 
Hoşça’kalın…


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.