Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok

HALKIMIZA HİZMETE DEVAM EDİYORUZ

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak halka hizmete devam ettiklerini açıklayarak, ekiplerin Yeşilovacık ve Hüseyinler mahallesinde imara uygun açılan yollarda asfaltlama öncesi temel hazırlık çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.  

Asfaltlama çalışmalarına yaz aylarında ağırlık verdiklerini açıklayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçeye bağlı Yeşilovacık ve Hüseyinler mahallesinde asfaltlama çalışmaları öncesi yollarda ön hazırlık yaptığını bildirdi.   Yeşilovacık ve Hüseyinler mahallesinde devam eden çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkanvekili Altunok, “Halkımızın temel ihtiyaçlarından biri olan yolların asfaltlanması ile ilgili olarak fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz şu anda Yeşilovacık ve Hüseyinler mahallemizde çalışmalarını yürütmektedir. Vatandaşlarımızın faydalanabileceği imara uygun olarak açılan yollarda ve kış aylarında aşırı yağışlar sebebiyle bozulan yollarda asfaltlama çalışmalarının öncesinde temel hazırlıklar yapıyoruz. Yeşilovacık Mahalle Muhtarı Rıtvan Alcın ve Hüseyinler Mahalle Muhtarı Tevfik Karatobak tarafından belediyemize bildirilen vatandaşlarımızın yolların bakımı ve asfaltlama çalışmaları talebini biz de belediye olarak değerlendirdik. Kısa süre sonra bu mahallelerimizde bakıma aldığımız yollarda asfaltlama çalışmalarına başlayacağız.  Belediye olarak vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talepleri imkanlarımız dahilinde yerine getirmeye devam ediyoruz.  Amacımız halkımıza hizmettir” dedi.

Yeşilovacık ve Hüseyinler mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkanvekili Altunok, çalışmaların bir an evvel tamamlanması konusunda Garaj Amiri ve Asfaltlama Sorumlusu Ali Aktan’a talimatlarda da bulundu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.