KALİTELİ HİZMET, VATANDAŞIN PARASI

KORUNARAK GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

KALİTELİ HİZMET, VATANDAŞIN PARASI

Kaliteli hizmet, vatandaşın parası korunarak gerçekleştiriliyor
 
Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında peyzaj düzenlemesinde kullanılan bank, masa, kamelya gibi oturma gruplarını kendi bünyesinde bulunan ahşap atölyesinde üretiyor. Atölyede ayrıca eskiyen ve kırılan grupların onarımı da gerçekleştiriliyor.
 
KAYNAKLAR VERİMLİ VE ETKİN KULLANILIYOR
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda vatandaşa en iyi ve en kaliteli hizmetin sunulmasına azami özen gösterilirken, kaynakların verimli ve etkin bir şekilde kullanılmasına da dikkat ediliyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, kendi üretimi olan masa, bank ve kamelyaları peyzaj çalışmalarında kullanarak masrafları olabildiğince aşağıya çekiyor.
ÜRÜNLER KENT MERKEZİ VE 15 İLÇEDE KULLANILIYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan ahşap atölyesinde üretilen ürünler kent merkezi ile birlikte 15 ilçede kullanılıyor. Eski İl Özel İdare yerinde bulunan ahşap atölyesinde ayda 350 bank, 100 adet piknik masası ve 20 adet de üzeri korunaklı piknik masası üretiliyor. Nostaljik ve modern oturma gruplarının üretildiği atölyede aynı zamanda eskimiş ve kırılmış ürünlerin onarımı da gerçekleştirilerek yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor. 
 


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.