İYİ PARTİ HEYETİ ERDEMLİ’DE KOCAMAZ: “SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEDİĞİMİZ SÜRECE

KİM GELİRSE GELSİN BUNDAN FARKLI OLMAZ

İYİ PARTİ HEYETİ ERDEMLİ’DE KOCAMAZ: “SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEDİĞİMİZ SÜRECE

İYİ PARTİ HEYETİ ERDEMLİ’DE

KOCAMAZ: “SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEDİĞİMİZ SÜRECE KİM GELİRSE GELSİN BUNDAN FARKLI OLMAZ”

İYİ Parti üyeleri tüm Türkiye’de 2022 yılında da vatandaşla iç içe olmaya devam ediyor. Mersin’de de halkın ve esnafın sorunlarını dinleyen İYİ Partililer, İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu programda vatandaşla buluştu. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz’ın da katıldığı programa İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanı Hakan Ak, İYİ Parti Erdemli Belediye Adayı Sedar Arslan ve çok sayıda partili eşlik etti.

Erdemli programında il olarak Erdemli Ticaret Odasını ziyaret eden Kocamaz ve beraberindeki heyete teşekkür eden Oda Başkanı Orhan Sarı, geçtiğimiz dönemde büyükşehir belediye başkanı olarak Erdemli’ye yaptığı hizmetlerden dolayı Erdemli halkı adına Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini iletti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 2 yıldır Türkiye’yi karış karış gezdiğini, gittiği her yerde vatandaşın, esnafın, işçinin, çiftçinin, iş adamının dertlerini dinlediğini anımsatan Kocamaz, amaçlarının sıkıntıları dinledikten sonra siyasi parti olarak neler yapmaları gerektiğini tespit etmek ve gelecekle ilgili düşüncelerini ortaya koymak olduğunu söyledi.

Erdemli’nin Mersin için, Türkiye için çok önemli bir ilçe olduğunu ifade eden Kocamaz, özellikle de tarım konusunda Türkiye’ye öncü bir yer olduğuna belirtti. Ülkenin tarım konusunda bugün geldiği noktayı eleştiren Kocamaz, artan girdi maliyetlerinin çiftçinin belini büktüğünü söyleyerek, emeğinin karşılığını alamadığına işaret etti.

Ülkenin şu an yaşadığı krizin sadece dünyada yaşanan salgın ve bunun küresel etkileriyle açıklanamayacağını söyleyen Kocamaz, Türkiye için üretimin önemine değindi ve üreticinin daha çok üretmesi için her türlü kolaylığın sağlanmasının gerektiğine vurgu yaptı.

Kocamaz, konuşmasında geçtiğimiz gün limanların özelleştirilmesi konusunda alınan TBMM kararın detaylarını paylaştı ve alınan bu kararın yasal olmadığını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle ilgili de eleştirilerde bulunan Kocamaz, gelinen noktada milletin bunu açık bir şekilde gördüğüne işaret etti.

Kocamaz, bazı kesimlerin anketlerde ve televizyon ekranlarından İYİ Parti’nin yükselişini göstermemeye çalışsalar da bunda başarılı olamadıkları belirtti. İYİ Parti’nin iktidarın en büyük namzeti olduğuna işaret eden Kocamaz, vatandaşın partiye olan ilgisinin çok büyük olduğunu söyledi.

Kocamaz, mevcut başkanlık sisteminin ülkenin önünü tıkadığının artık açıkça görüldüğünü de belirterek, “Bu sistemi değiştirmediğimiz sürece kim gelirse gelsin bundan farklı olmaz” dedi.

Dolardaki artışın ve kur üzerinde istikrarın bir türlü sağlanamamasının ekonomiye etkilerini de değerlendiren Kocamaz, böyle istikrarsız ortamda üretim yapılamayacağını söyledi.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik çıkmazdan kurtulması için İYİ Parti’nin ortaya koyduğu projelerden de söz eden Kocamaz, özellikle ARTAGAN projesinin detaylarını anlatarak, bir çok soruna çözüm olacağını ifade etti.

Erdemli Küçük Sanayi Sitesi esnafını ve Limonlu Sulama Birliğini de ziyaret eden Kocamaz ve partililer, sohbet havasında sorunları dinleyip vatandaşın yanında oldu.

Kocamaz, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından ilçe sakinlerinden merhum Mehmet Gür’ün ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.