İŞ İNSANI HİKMET OĞUZCAN CHP’DEN TARSUS BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İŞ İNSANI HİKMET OĞUZCAN CHP’DEN TARSUS BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İŞ İNSANI HİKMET OĞUZCAN CHP’DEN TARSUS BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İş İnsanı, Turizm Tanıtım Kültür Proje Uzmanı Hikmet Oğuzcan, 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Tarsus Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
Hikmet Oğuzcan, CHP Tarsus İlçe Binasında yaptığı basın toplantısında basın mensupları ve partililer ile aday adaylığını paylaştı.
“Halkça Bir Düzen, Halkça Bir Sistem, Halkça Hizmetler İçin Belediye Başkan Aday Adayıyım!” Diyen Hikmet Oğuzcan, yaptığı açıklamada şunları konuştu:
Değerli Hemşerilerim,
Cumhuriyet Halk Partimize gönül vermiş Yoldaşlarım; yıllardır partimizin iktidar olması için mücadele verdim ve partimizin çeşitli kademelerinde görevler aldım. Mersin ve İlçelerinde; Tarsus’tan Çamlıyayla’ya kadar kırsaldan merkeze birçok çalışmayı örgütlerimizle birlikte yürüttüm. CHP Örgütüne gönül vermiş yol arkadaşlarımızla ve partililerimizle bir arada halkımızın içinde HALKÇA çalışmalar yaptık.


HALKÇA bir düzen için, partimin tüm ilkelerini genç kuşaklara anlatmak ve benimsetmek için, ATATÜRK’ün açtığı yolda cumhuriyetin önemini gençlere hissettirmek için daha aktif çalışmaya, gençleri gençlerle birlikte hareketlendirmeye karar verdim.
Zamanı geldi diyerek, geçmişten günümüze deneyim ve tecrübelerimi önümüzdeki süreçte yapılacak olan 2024 Yerel Seçiminde partimizden Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı olarak bir adım attım. İçinde bulunduğumuz süreçte Tarsus’un sosyal, kültürel, kentleşme, turizm ve tarımsal alanlarda sorunlarının olduğunu biliyorum. Sorunlara çözüm üretecek projelerimiz ve çalışmalarımızla bu görevi almaya İÇİNİZDEN BİRİ olarak hazırım. Ülkemizin içinde bulunduğu zor sürecin sosyal ve ekonomik olarak ağır faturalarını maalesef Tarsus Halkımızda yoksullaşarak ödemektedir. Ayrıca kontrolsüz göçlerle karşı karşıyayız. Tarsus'tan alınan verginin yeniden Tarsus’a dönmediğini de görüyoruz...

 Hatırlarsınız 1990’lı yılların sonuna kadar tekstil, yağ ve çırçır fabrikalarımız vardı. İşsizlik bu denli yüksek bir orana hiç çıkmamıştı. Şimdi üzülerek söylüyorum; Tarsus'ta her üç gençten ikisi işsiz, cebinde beş kuruş parası olmadan hayata umutsuz bakıyor. Kötü süreç artarak devam ediyor. Yeni yatırımcıları ve yatırımları Tarsus’a çekmek adına yapacağımız çalışmalarla kentimizdeki işsizliğin ve yoksullaşmanın önüne geçmeyi hedefliyoruz. İşsizlikten yoksulluğa, eğitimden sağlığa, ekonomiden turizme kadar her alanda çözümsüzlükler var. Genç, dinamik, cumhuriyet devletine sadakatli, ilkelerimize liyakatli, doğru ve dürüst anlayışla hep birlikte çözümler üreteceğimize inancım tamdır.
Tarsus’umuzu cumhuriyetin ikinci yüzyılında temsil etmek için; tarihsel, sosyal, kültürel, ekonomik ve tarımsal anlamda tüm çalışmalarımızı; esnafımızın, sivil toplum örgütlerimizin, meslek kuruluşlarımızın, halkımızın, üreticilerimizin, köylümüzün, gençlerimizin, öğrencilerimizin, emeklilerimizin görüş ve fikirlerini dikkate alarak hayata geçirmek için Cumhuriyet HALK Partimizden Tarsus Belediye Başkanlığına Aday Adayıyım.
Yaşanılası bir Tarsus için, emek ve liyakati önemseyen bir belediyecilik anlayışıyla; kent merkezinden kırsal mahallelerimize eşit hizmet götürmek ve sen, ben diyerek değil, birleşerek, ortak akılda buluşarak HALKIMIZA HİZMETKÂR OLMAK İÇİN aday adayıyım.
 “Kırsaldan Merkeze Sosyalleşerek,
Cumhuriyetçi Yaşamla Aydınlanıp,
Yeniden Laik! Yeniden Özgür! Yeniden HALKÇI TARSUS!”  diyerek; HALKÇA BİR DÜZEN, HALKÇA BİR SİSTEM, HALKÇA HİZMETLER İÇİN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYIYIM!
Hikmet OĞUZCAN
İş İnsanı - Turizm Tanıtım Kültür Proje Uzman


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.