CHP TARSUS İLÇE BAŞKAN

AV. OZAN VARAL:

CHP TARSUS İLÇE BAŞKAN

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL:

“TAHTINIZI BAŞINIZA YIKACAĞIZ, ADİL DÜZENİ KURUP HALKIN ÇOCUKLARINI BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE TAŞIYACAĞIZ!”

- “BALYA BALYA PARALAR AKP’NİN ÇOCUKLARININ ARASINDA ELDEN ELE DAĞITILIYOR”

- “DOLAR MİLYARDERİ SAYISININ ARTMASI, AKP’NİN YARATTIĞI SİSTEMİN SONUCUDUR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, son dönemde AKP’li bazı isimlerin sosyal medyada çıkan paylaşımlarına tepki gösterdi.

Pandeminin patlak verdiği; yoksulluk, geçim sıkıntısı, işsizlik nedeniyle intiharların yaşandığı ülkemizde iktidarın yarattığı zenginlerin, servetlerini artırmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Av. Ozan Varal, “İktidar partisi “sağlıkta devrim yaptık” derken geleceği planlayamamış, halka bir maske dağıtmayı bile becerememişken, balya balya paralar AKP’nin çocuklarının arasında elden ele dağıtılıyor, saçılıyor… 5'li çeteye ihalelerle başlayıp ayakkabı kutularıyla devam eden hikaye, pudra şekeri üflemekle sürmüş tiktok hesaplarında haksız kazançları paylaşma pervasızlığına doğru yükselmiştir” dedi.

“IBAN DAĞITARAK VATANDAŞIN 10 LİRASINA GÖZ KONULDU”

Ülkenin içinde bulunduğu gerçeklerle kesinlikle bağdaşmayan görüntülerin, ezilen, ötekileştirilen ve mağdur duruma itilen geniş kesimler tarafından tepki ile karşılandığına vurgu yapan CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Kendilerine yakın iş insanlarına kaynak yaratmak için, zaten zorda olan vatandaşlarımıza IBAN dağıtarak, 10 liralarına göz koymuş olma şüphesini tüm ülkeye yaymış bir hükümet var karşımızda.

10 lirasına dahi göz koyulan, yastık altındaki altını, dövizi bize verin diyerek adeta halkı ile dalga geçilen ülkemizde nasıl oluyor da bu fütursuz iktidarın yarattığı bu kişiler, halkın aklıyla alay edercesine hareket etme cüretini bulabiliyor?

Ülkemizde pandemi sürecinde her gün sayısız esnaf kepenk indirdi, borcunu ödeyemediği için intihar etti; satamadığı ürünü çöpe döken çiftçi, iflas etti. Öğrenci kredi borcunu ödeyemedi, iş bulamadı, bu ülkeden ümidini kesti. Pandemi döneminde ülkenin kaşıdığı her yeri dökülmüşken nasıl bu insanlar bu kadar yükselişe geçti?” sorularını yöneltti.

“DOLAR MİLYARDERİ SAYISININ ARTMASI, AKP’NİN YARATTIĞI SİSTEMİN SONUCUDUR”

Hergün yüzlerce yurttaşın pandemi nedeniyle yaşamını yitirdiği, işsiz sayısının inanılmaz rakamlara ulaştığı bir dönemde dolar milyarderi sayısının artmasının, AKP’nin 19 yılda yarattığı “mutlu azınlık” sisteminin net bir karşılığı olduğunu belirten Başkan Varal, “Ekonomik olarak zorlandığımız bu dönemde; ekonomide zaten dipleri gören ülkemiz pandeminin göbeğinde, sağlıkta da en kötü günlerini yaşamakta. 82 milyon insanın yaşadığı bir ülkede aşılama kademeli olarak gerçekleştiriliyor.

Ülkede her gün yüzlerce insan koronadan ölürken ya da ölmek için sırada beklerken iktidarın zenginleri pandemi öncesine göre servetlerini neredeyse ikiye katladı.

Bir ülkeyi yönetenlerin, ekonomisine yön verenlerin öncelikli hedefi ülkesindeki vatandaşlar olması gerekmiyor mu?

Şüphesiz ki tüm cevabı belli soruların gelip odaklandığı tek bir nokta var. AKP’nin yarattığı halktan uzak yandaşa yakın siyaset kültürüdür” diye konuştu.

“HALKIN CEBİNDEKİ PARALAR, TİKTOKLA EĞLENENLERİN CEBİNE GİTTİ”

Başkan Av. Ozan Varal, “Lüks arabalara binip pudra şekeri çeken bir kifayetsiz, liyakatsiz muhteris, kendini “Ben de o dünyaya mensup olursam hayat daha kolaylaşır” mealinde sözlerle açıklıyor içinde bulunduğu; rantla, rüşvetle, adam kayırmayla, yolsuzlukla, suç, lüks ve ihtişamla yükseltilmiş pislik kulesini.

Egemen siyasi iktidarın çocukları; sözüm ona, kulede lüks içinde yaşayabiliyorken halkın evlatları iktidarın kendilerinden çalarak yarattığı o çorak arazide canhıraş bir yaşam mücadelesi veriyor.

Şimdi soruyoruz:

Halkın çocuklarının, anaların, dedelerin yani bizlerin cebindeki para kime gitti?

Cevap veriyoruz:

Servetini katlayan bu patronlara, lüks arabalarında pudra şekeri çeken, tiktok la eğlenen, piton gezdiren bu zavallılara, onların getir götürünü yaptıkları ve siyasi zırhla koruma altına alınmış, halkın iradesi üzerine basıp geçerek kendi tahtlarını kurmuş halk düşmanlarına.

Kulelerinizde, tahtlarınızda tir tir titreyin! Bu duyduğunuz halkın sesi!

Tahtınızı başınıza yıkacağız, adil düzeni kurup halkın çocuklarını başımızın üstünde taşıyacağız!” dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.