ALTUNOK, “ASFALTSIZ YOL BIRAKMAYACAĞIZ

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe merkezi ve mahallelerde asfalt çalışmalarına başladıklarını söyledi.

ALTUNOK, “ASFALTSIZ YOL BIRAKMAYACAĞIZ

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe merkezi ve mahallelerde asfalt çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Atakent mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını Mahalle Muhtarı Salim Demirtaş ve Belediye garaj Amiri Ali Aktan’la birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok asfaltlama çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini açıkladı. Çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Silifke Belediyemize ait sorumluluk sahamızdaki yolların asfaltlama çalışmaları şehir merkezimizde ve diğer mahallelerimizde devam edecektir. Mahalle Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen asfaltlama ile ilgili talep ve istekleri belediyemizin imkanları dahilinde değerlendirmeye alacağız. Kış aylarında aşırı yağışlar sebebiyle yıpranan ve bozulan yollarda öncelikle alt yapı çalışmalarını tamamlayarak yaz aylarında asfalt bekleyen yollarımızı asfaltlayacağız. İmkanlarımız dahilinde ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde asfaltsız yol bırakmayacağız. Asfalt çalışmamız tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi. Atakent mahallesi muhtarı Salim Demirtaş’ta belediye ekiplerinin mahallede yürüttüğü çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  yürütülen çalışmalardan dolayı Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine, Garaj Amiri Ali Aktan ve Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür ettiğini açıkladı.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.