TOROSLAR’DA TÜM İBADETHANELER TERTEMİZ

İBADETHANELERİN TEMİZLİĞİ TOROSLAR BELEDİYESİNE EMANET

TOROSLAR’DA TÜM İBADETHANELER TERTEMİZ

TOROSLAR’DA TÜM İBADETHANELER TERTEMİZ

“İBADETHANELERİN TEMİZLİĞİ TOROSLAR BELEDİYESİNE EMANET”

Toroslar Belediyesi, ibadethanelerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını yıl boyu aralıksız sürdürüyor. İlçede bulunan camiler, kuran kursları, Cemevi ve öğrenci yurtları titizle temizleniyor.

Belediyenin ibadethane temizlik ve dezenfektan ekibi, ilçe merkezinin yanı sıra yüksek kesimlerdeki mahallelerde bulunan tüm ibadethanelerin temizlik ve dezenfekte işlemlerinde ikinci tura geçti. Ekipler, düzenli olarak yaptıkları çalışmalarla ibadethanelerin her daim pırıl pırıl kalmasını sağlıyor.

İbadethanelerdeki halılar, halı yıkama makinesiyle yerinde yıkanırken; avlu, tuvalet, kapı kolları ve ayakkabılık gibi temasın olabileceği tüm yüzeyler dezenfekte ediliyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın büyük hassasiyet gösterdiği ibadethane temizliği, hem cami görevlileri hem de vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

“Hemşehrilerimiz Gönül Rahatlığıyla İbadet Edebilir”

Başkan Yılmaz, ibadet yerlerinin temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek; “Amacımız, hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla ve huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmesidir” dedi.

“Vatandaşlarımızın sağlığı önceliğimiz” diyen Başkan Yılmaz; “Sosyal tesislerin ve ibadethanelerimizin bakım ve onarımlarını, vatandaşlarımız daha rahat ve temiz bir şekilde kullanabilsin diye yapıyoruz. İbadethanelerimizi evimiz gibi görüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde özel bir ekip oluşturduk. Ekibimiz, faaliyetlerini koordineli bir şekilde sürdürüyor” ifadelerini kullandı


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.