TiY 95 YAŞINDA

Cumhuriyetle yaşıt Tarsus idmanyurdu kuruluşunun 95. Yılını kutladı. Buradaki törene  Tarsus Belediye Başkan yardımcısı Ali Bağrık'ta katıldı.

TiY 95 YAŞINDA

Atatürk anıtı önünde toplanan TİY yönetimi, başkan Eyüphan Eyüboğlu, teknik heyet ve oyuncular 95. Yılı kutladı. Burada önce  saygı duruşu ve  istiklal marşımız okunurak şanlı  Türk bayrağımız göndere çekildi.
Törenin ardından bir konuşma yapan Tarsus idmanyurdu  Kulüp Başkanı  Eyüphan Eyüboğlu, Tarsus idmanyurdu’NUN Türkiye Profesyonel Kulüplerin içerisinde  en eski kulüplerden bir tanesi olduğunu  belirterek, 95. kuruluş yıldönümünü düzenledikleri törenle kutladıklarını  söyledi. Eyüboğlu, 94. Yılı geride bıraktıklarını dile getirerek şunları söyledi:” Cumhuriyetle yaşıt kulübümüzü 94. Yıla kadar taşıyan tüm Belediye Başkanlarımıza, Kulüp Başkanlarımıza, yöneticilerine, görev alan teknik ekip ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. 95. Yılda  da  Tarsus idmanyurdu  Kulübümüzü en iyi şekilde  temsil etmenin gayreti ve çabası içerisinde  olacağız. Tarsus idmanyurdu  Kulübümüzün 95. Yıldönümü kutlu olsun.”
Konuşmalar ve hatıra fotoğrafı çekiminden sonra TİY yönetimi ve oyuncular tesislere gitti.
 


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.