TARSUS’TA SICAK YAZ GÜNLERİNİN FERAHLATICI MEKÂNI

TARSUS SU PARK SEZONA MERHABA DEDİ.

TARSUS’TA SICAK YAZ GÜNLERİNİN FERAHLATICI MEKÂNI

Tarsus Belediyesi bünyesinde sıcak yaz günlerinin bunaltıcı havasında vatandaşlara hizmet veren yüzme havuzu 'Tarsus Su Park'  2020 yılı yaz sezonu merhaba dedi.

Tarsuslulara sıcak yaz günlerinin bunaltıcı havasında en güzel serinleme imkânlarından birisini sunan Tarsus Su Park Havuzu, Pandemi süreci nedeniyle sezona geç merhaba dese de, kapalı tutulduğu günlerde bakım onarımdan geçirilerek vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verecek düzeye getirildi. Sosyal mesafe kurallarının geçerli olacağı ve bulaş riskine karşı tüm önlemin alındığı yüzme havuzu, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri saat 11.00 ile 17.00 arası Perşembe ve Cuma günleri ise 14.00 ile 20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Vatandaşların gönül rahatlığı ile tamamen hijyenik koşullarda yüzmelerine imkan sağlamak için tadilattan geçirilen ve sürekli dezenfeksiyon işlemine tabi tutulan 'Tarsus Su Park'  ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

'Tarsus Su Park' Pazartesi, Çarşamba ve Pazar günleri (11.00- 17.00 saatleri arasında) karma, Perşembe, Cuma (14.00-20.00 saatleri arasında) ve Cumartesi (11.00-17.00 saatleri arasında) günleri Aile günü ve Salı günü ise sadece kadınlara özel olarak hizmet verecek. Hafta içi havuz giriş fiyatı 25 TL belirlendi.

Tarsus Belediyesinin her koşulda vatandaşların memnun olacağı hizmetlere yoğunlaştığını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Yaz sıcaklarının en yoğun ve bunaltıcı şekilde hissedildiği bir bölgede yaşam sürerken yönetim olarak elimizden geldiğince Tarsus halkını, gençlerimizi, çocuklarımızı temiz hijyenik bir ortamda serinletebilmek, eğlendirebilmek hem de yaz tatillerini keyifli bir hale getirebilmek için çaba sarf ediyoruz. Havuzumuzun açılması Pandemi süreci nedeniyle biraz gecikti ancak bizim için öncelik insanlarımızın sağlığıdır. Havuzumuzu halkımızın hizmetine sunabilmek için, onların gönül rahatlığı ile serinlemelerine olanak sağlamak için tam anlamıyla hijyenik duruma getirmek ve yasakların sona ermesini bekledik. Bu süreç tamamladıktan sonra temizlik birinci önceliğimiz olmak üzere tüm bakımların yapılmasıyla birlikte, boya, dekorasyon, şemsiyelerin, masa ve sandalyelerin yenilenmesinin ardından havuzumuzu halkımızın kullanımına açıktık” dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.