TARSUS GENÇLİK KAMPINA

İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

TARSUS GENÇLİK KAMPINA

- GENÇLİK KAMPI’NA AYDINCIK’TAN MİSAFİR

- TARSUS GENÇLİK KAMPINA İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Tarsus Gençlik Kampı’na ilgi her geçen gün artıyor. Toplumun değişik kesimlerinden vatandaşların ağırlandığı kampta bu kez de Aydıncık ilçesi sakinleri misafir edildi.

Pandemi sürecinde vatandaşların yaşadığı sıkıntıları asgariye indirmek ve toplumun tüm kesimlerinin sosyal hayata katılabilmesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında çoğunluğunu emeklilerin oluşturduğu yurttaşlar, Gençlik Kampı’nın doğal ortamında ağırlandılar.

Aydıncık’tan alınan vatandaşlar Gençlik Kampı’na getirildiler. Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına azami özen gösterilen program dahilinde 23 kişilik ekip kamp içinde bulunan bungalov evlerde bir gece konakladılar.

Gençlik Kampı’nın doğal ortamında yürüyüş yapan Aydıncık grubu, geri dönüşüm atölyesini de inceleme şansı buldular. Yemek ikramı yapılan konuklar için Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Musikisi ekibi akşam saatlerinde kurulan özel sahnede birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Konuklar yine Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Doğa Parkı’nı da gezdiler.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.