TARSUS CHP’NİN DAYANIŞMA EKMEKLERİ TOZKOPARAN’DA DAĞITILDI

TARSUS'TA EKMEK DAYANIŞMASININ YARATTIĞI UMUT, YÜZLERİ VE KALPLERİ GÜLÜMSETMEYİ SÜRDÜRÜYOR

TARSUS CHP’NİN DAYANIŞMA EKMEKLERİ TOZKOPARAN’DA DAĞITILDI

TARSUS CHP’NİN DAYANIŞMA EKMEKLERİ TOZKOPARAN’DA DAĞITILDI

İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL:

TARSUS'TA EKMEK DAYANIŞMASININ YARATTIĞI UMUT, YÜZLERİ VE KALPLERİ GÜLÜMSETMEYİ SÜRDÜRÜYOR’

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus ilçe örgütü tarafından aylardan bu yana sürdürülen “Dayanışma Ekmekleri” projesi bu kez Tarsus’un Tozkoparan Mahallesinde yaşayan vatandaşlar için pişirildi.

Daha önce Fevzi Çakmak, Yeni Mahalle, Yarbay Şemsettin, Gaziler, Reşadiye, Beydeğirmeni, Girne, Tekke, Kırklarsırtı, Akşemsettin, Şehitler Tepesi ve Yenice’de pişirilip dağıtılan “Dayanışma Ekmekleri” Tozkoparan’da da büyük ilgi gördü.

Bağışlanan unların, gönüllü kadınlar tarafından yöreye has yufka ekmek olarak pişirip dağıtıldığı çalışma kapsamında, Tozkoparan’da ayrıca unlar yine yöresel tatlar arasında yer alan tandır ekmeğine de dönüştürüldü. Çalışmadan oldukça memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise ekmekleri afiyetle yediler.

“Dayanışma Ekmeği” projesinin, ülkenin içinde bulunduğu zor koşullarda çığ gibi büyüyen bir dayanışma projesine dönüştüğünü ifade eden CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Tarsus'ta ekmek dayanışmasının yarattığı umut, yüzleri ve kalpleri gülümsetmeyi sürdürüyor. Diğer mahallelerimizde olduğu gibi, Tozkoparan’da da bizleri gülen gözlerle, misafirperverlikle karşılayan tüm yurttaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Halkımızdan aldığımız bu güç, bağışçılarımızın desteği, gönüllü kadınların omuz vermesi inancımızı ve azmimizi arttırırken, güzel günlerin yakın olduğunun habercisi oluyor” diye konuştu.

“Dayanışma Ekmeği” projesini var güçleriyle sürdüreceklerini belirten Başkan Varal, “Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyene kadar, hak, hukuk, adalet gerçekten tesis edilinceye kadar; rantçının değil, halkın iktidarı sağlanıncaya kadar bizler mücadelemize devam edeceğiz. Bu dayanışmadır bizleri ayakta tutan, umut veren, geleceğe aydınlık ışık olan” şeklinde konuştu.

Tarsus'ta ekmek dayanışmasının yarattığı umudun, yüzleri ve kalpleri gülümsetmeyi sürdürdüğünü belirten Başkan Varal, “Tozkoparan Mahallemizde tandırlarda ve saçlarda pişen aslında Anadolu’nun kadim kardeşliği, lezzeti. Ekmeğimizi birlikte üretiyor, birlikte paylaşıyoruz. Dayanışma ekmeğimizin on üçünçüsünü Tozkoparan Zahit mahallemizde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Paylaştıkça büyüyor ve çoğalıyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP iktidarında Aile Destek Sigortası’nın devreye gireceğini belirten İlçe Başkanı Ozan Varal, “İktidara geldiğimizde Aile Destekleri Sigortası uygulamaya konulacak, bu topraklarda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecektir. Vatandaş, devlet yardımlarını lütuf değil, hakkı olarak alacaktır” dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.