TARSUS CHP, MUHTAR ZİYARETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İLÇE BAŞKANI OZAN VARAL: “MUHTARLARIMIZIN SESİNİN, VATANDAŞLARIMIZIN SESİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

TARSUS CHP, MUHTAR ZİYARETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İLÇE BAŞKANI OZAN VARAL: “MUHTARLARIMIZIN SESİNİN, VATANDAŞLARIMIZIN SESİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve çalışma arkadaşları, göreve geldikleri günden bu yana gerçekleştirdikleri muhtar ziyaretlerine aralıksız devam ediyorlar.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Kadın Kolları Başkanı Meryem Kır, Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, pandemi döneminde Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’yle saha çalışmalarına yardımcı olan muhtarlara teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyaretlerde mahallelerin eksikleri ve beklentiler konuşuldu.

Başkan Ozan Varal ve CHP’li yöneticiler, Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, Girne Mahallesi Muhtarı Ramazan İnal, Bahçe Mahallesi Muhtarı Ömer Polat, Yeşilevler Mahallesi Muhtarı Aydın Demir, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Mikail Sanga, Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Vedat Sarı, Bağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Altundağ, Yeni Mahalle Muhtarı Ali Turhan, Gaziler Mahallesi Muhtarı Çiğdem Ekici, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Muhittin Borlukan, Akşemsettin Mahallesi Muhtarı Adnan Özgür, Barbaros Mahallesi Muhtarı Salih Başkan, Yarbay Şemsettin Mahallesi Muhtarı Hakan Çifçi ve Ferahim Şalvuz Mahallesi Muhtarı Mehmet Keskin’i ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Cumhuriyet Halk Partisi olarak muhtarları çok önemsediklerini kaydederek, “Pandemi döneminde ziyaretlerimiz kesintiye uğramasına rağmen, normalleşme adımlarının atılmasının ardından yeniden ziyaretlerimize başladık” dedi.

Başkan Ozan Varal, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, muhtarlarla birlikte mesai yaparak, güzel hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştıracağımızı söylemiştik. Biz bunu klişe bir söz olarak dile getirmedik… Yaptığımız çalışmalarla bunları kanıtladığımıza inanıyorum.

Biz, insanlarımız arasında dil, din, ırk veya mezhepsel ayrım yapmıyoruz. Doğal olarak mahallelerimiz arasında da kesinlikle ayrım yapmıyoruz. Bu noktada ova’da veya kırsalda; merkezde veya kenar mahallede yer alan tüm muhtarlarımızla sürekli görüşme halindeyiz. Bizim tek arzumuz, en ücra köşede dahi bulunan bir vatandaşımızın sorunsuz şekilde yaşaması, yarınlarına umutla bakmasından yanadır.

Mart ayından itibaren ülkemizde de görülen COVID-19 pandemisi, hayatı durma noktasına getirmiştir. Bu süreçte hızlı şekilde davranan Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Tarsus Belediyemiz, hem dezenfektan çalışmalarına önem vermiş, hem de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek ihtiyaç sahibi insanımızın sofrasına aş, katığına ekmek olmuş, kapısını çalarak güler yüz göstermiştir.

Elbette, toplumun büyük bölümünün sokağa çıkamadığı bu dönemde sosyal hizmetlerin ulaştırılmasında Belediyelerimize en büyük yardımı muhtarlarımız göstermiştir. Bu nedenle gönül birliği yapan, emek harcayan değerli muhtarlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Halkımızın bir sorunu olduğunda ilk muhtarlarımıza gelmeleri sebebi ile muhtarlarımızın yürüttüğü görev, ülkemiz adına çok büyük bir önem taşımaktadır. Muhtarlarımızdan aldığımız her geri dönüşü, her fikri, her talebi, her isteği hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü muhtarlarımızın sesinin vatandaşlarımızın sesi olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.