TARSUS BELEDİYESİ, TEMİZ BİR ÇEVRE

İÇİN BİN ADET KONTEYNER SATIN ALDI

TARSUS BELEDİYESİ, TEMİZ BİR ÇEVRE

TARSUS BELEDİYESİ, TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN BİN ADET KONTEYNER SATIN ALDI

Tarsus Belediyesinin, ihale yoluyla satın aldığı bin adet çöp konteyneri teslim alınmaya başladı.

Kentte ihtiyaç duyulan daha sağlam, temiz ve kullanışlı çöp konteynerleri teslim alınmalarının ardından gelen talepler ve gerekli görülen noktalara yerleştirilecek.

Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün koordinesinde işlevini yitirmiş konteynerler ile değiştirilecek olan yeni çöp konteynerleri daha modern görünümleri ile vatandaşların kullanımına sunulacak.

Temizlik İşleri Müdürlüğündeki çalışmaları ve periyodik olarak Tarsus Belediyesine teslim edilen konteynerleri yerinde inceleyen ve Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okay ve Temizlik İşleri Müdürü Seyhan Bayır’dan bilgiler alan Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; tasarruf tedbirleri kapsamında atıl durumdaki çöp konteynerlerinin onarım ve bakım çalışmalarını yaparak yeniden kullanıma kazandıran personelleri takdir ederek teşekkürlerini bildirdi.

Temizlik Müdürlüğünün geri dönüşüm çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde işlevini yitirmiş atıl durumda olan çöp konteynerlerinin onarım ve bakım çalışmalarına bir süre önce başlanıldığını ve çalışma sayesinde ilk etapta 200 adet çöp konteynerinin hizmete kazandırıldığını ifade eden Başkan Bozdoğan, yenileme çalışmasına atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar devam edilecek. Tasarruf tedbirlerimiz kapsamında kaynak ustalarımız tarafından yapılan bu çalışma ile sağlamlaştırılan konteynerlerimiz, boyandıktan sonra üzerlerine logo ve çeşitli çevreci resimler basılarak hizmete kazandırılıyor. Onarılıp, yenilenen ve belirlenen noktalara yerleştirilen çöp konteynerleri periyodik olarak dezenfekte ediliyor bu şekilde hem görüntü kirliğinin önüne geçiliyor hem de etrafa pis koku yayan konteynerler ortadan kalkmış oluyor, dedi.

Temiz bir çevre ve yaşanılabilir kent oluşturma çabalarımız çerçevesinde atıl durumumda olan çöp konteynerlerinin tamamını onarıp ve bakımlarının yapılması suretiyle, daha sağlam daha temiz ve daha güzel görünüşle vatandaşlarımızın kullanımına sunmak adına yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz, şeklinde konuşan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yine Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde yürütülen çalışma ile çürüyen çöp konteynerlerinin sağlam bölümleri plakalar halinde kesilmek suretiyle çöp kovalarına ve oturma gruplarına dönüştürülüyor, ifadesini kullandı.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.