TADER ''10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER

GÜNÜ'' KUTLAMA MESAJI

TADER ''10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER

Ankara Tarsuslular Derneği Genel Başkanı Semih ÖZSU ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı…

Semih Özsu mesajında;‘’ Kamu yararını her zaman ön planda tutarak toplumu ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler çağdaş yaşamın ve demokrasinin vazgeçilmez bir unsurudur.

Günümüz iletişim teknolojisinde yaşanan yenilikler yazılı ve görsel basının yanı sıra, internet gazeteciliği ve sosyal medyanın etki alanını da genişletmiştir. Teknolojideki bu ilerlemelerle birlikte insanlar, tüm dünyadaki gelişmelere daha hızlı ulaşabilir duruma gelmiş ve basın her zamankinden daha etkin bir konuma ulaşmıştır.

Bu bağlamda; Ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın tüm olanaklarına sahip olan Mersin ilimiz ve ilçelerinin daha da gelişmesi, tanıtımı ve markalaşması için bugüne kadar gerçekleştirilen tüm çalışmalara Mersin merkez, Tarsus ve diğer ilçelerde görev yapan yerel basınımızın katkısı oldukça büyük olmuştur.

TADER olarak bizlerde bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmalarımızda büyük desteğini aldığımız basınımıza teşekkürlerimizi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Fedakârca görev yapan tüm değerli basın mensuplarımızın ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, hayatlarını kaybeden gazetecilerimizi rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarımıza sağlık ve başarılar diliyorum’’ dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.