Sanayi sitesi

görücüye çıktı!

Sanayi sitesi

Mezili'de yapılması planlanan sanayi sitesi için kayıtların devam ettiğini duyuran Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Önel, sanayi sitesinin bitmiş hali hakkında fikir sahibi olmak isteyenlerin maketleri inceleyebileceklerini söyledi.

Mezitli'de herkesin tarafından bir ihtiyaç olduğu kabul edilen yeni sanayi sitesi görücüye çıktı. Sanayi sitesinin bitmiş halini gösteren maketler, kooperatif binasında esnafın beğenisine sunuldu.
Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Önel, Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üye kayıtlarının devam ettiğini bildirdi. Başkan Önel, "Yapılacak olan sanayi sitesinin yapımı bittiğinde nasıl bir görünüme sahip olacağı hakkında fikir sahibi olunabilmesi için sanayi dükkanlarının bitmiş halini gösteren maketi esnafımızın beğenisine sunduk. Kayıt yaptırmak isteyen esnaflarımız için kooperatif adresimiz, Menderes Mahallesi 35406 sokak Ateş Emir Apartmanı bina no: 10 Daire: 5 Mezitli Mersin" dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.