Parke Döşeme Çalışmalarımız Delikkaya Mahallemizde

Devam Ediyor

Parke Döşeme Çalışmalarımız Delikkaya Mahallemizde

Parke Döşeme Çalışmalarımız Delikkaya Mahallemizde Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda başlattığı yol bakım onarım çalışmaları kapsamında, kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarıyla sokakları yeniliyor.

Gülnar Belediyesi parke üretim tesisinde üretilen kilit parke taşları mahallelere döşenmeye devam ediyor. Bu kapsamda ekipler parke döşeme çalışmalarına Delikkaya Mahallesinde devam ediyor. Bozulan yollarda parke taşı ve bordür döşeyen ekipler mahalle sakinlerine yeni yollar kazandırıyor.

İlçenin her noktasına hizmet götürdüklerini vurgulayan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; " İlçemizin her noktasına hizmet götürme gayreti içerisinde çalışıyoruz. Ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek için gerçekleştirdiğimiz parke döşeme çalışmalarımızı plan doğrultusunda sürdürüyoruz. Bu kapsamda parke döşeme çalışmalarımıza Delikkaya mahallemizde devam ediyoruz. Tek amacımız vatandaşlarımıza daha yaşanılabilir bir Gülnar sağlamak. Plan ve program dâhilinde tüm mahallelerimize hizmetlerimizle dokunmaya devam edeceğiz” dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.