MİNİK ÖĞRENCİLER: “BAŞKANIMIZ ÇOK GÜLERYÜZLÜ

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET

MİNİK ÖĞRENCİLER: “BAŞKANIMIZ ÇOK GÜLERYÜZLÜ

MİNİK ÖĞRENCİLER: “BAŞKANIMIZ ÇOK GÜLERYÜZLÜ”

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, okulların açılmasının heyecanını yaşayan Mezitli Vali Şenol Engin İlkokulu öğrencilerini ve yönetici ile öğretmenlerini makamında ağırladı. Başkan Seçer’in çocuklara sorduğu sorularla renklenen ziyarette, çocuklar kendilerini tanıtıp yaz tatilinde yaptıklarını anlattı.

Ziyarette; Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, Mezitli Vali Şenol Engin İlkokulu Müdürü Mustafa Karaaydın, öğretmenler Durdane Çelik ve Ali Baran ile minik öğrenciler yer aldı.

Başkan Seçer’e çiçek takdim eden öğrenciler, sohbetten duydukları memnuniyeti tatlı sözleriyle dile getirdiler. Okul Müdürü Mustafa Karaaydın, okulun yapısı ve öğrenci sayısı hakkında bilgiler verdi. Ardından öğrenciler tek tek kendilerini tanıttı.

Sohbetin devamında “Yaz tatilinde neler yaptınız?” diye soran Başkan Seçer’e çocuklardan; denize girmekten, ailece gidilen pikniklere kadar birbirinden renkli cevaplar geldi. Ziyaretin sonunda Başkan Seçer, minik öğrencilere hediyeler verdi ve fotoğraf çektirdi.

“Çok güler yüzlü bir Başkanımız”

Duygularını paylaşan 2’nci sınıf öğrencisi Eylül Yılmaz, “Okulumdan çok memnunum. Öğretmenlerimi, arkadaşlarımı çok seviyorum. Buraya gelmek çok gururlandırdı beni. Çok heyecanlıyım. Okulumuz yeni başladı. Yeni eşyalarımla başlayacağız. Yeni şeyler, yeni sınıf, yeni dönem; çok heyecanlıyım. Öğretmenimi, arkadaşlarımı hepsini çok özledim. Onlarla buluşacağım” dedi.

“Vahap Başkanımızı da gördüm. Başkanımız çok güler yüzlü. Onu çok sevdim” diyerek konuşmasına devam eden Yılmaz, aldığı hediyelere dair de “Kitap, boya kalemi, kalem kutusu, kitaplar verdiler. Bir de bir tane bebek verdiler. Benim de çok hoşuma gitti, kardeşime vereceğim” ifadelerini kullandı.

3’üncü sınıf öğrencisi Fatih Kaan Yanık ise, “Çok mutluyum. Buraya Başkan’a geldik. Sohbetini beğendim, çok güzeldi. Hediye verdiler. Araba verdiler. Boya kalemleri, kalemlik, kitaplar ve defterler verdiler. Arkadaşlarımı özlemiştim. Heyecanlıyım. Bugünkü günüm çok mutluydu” diye konuştu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.