Mezitli Kent Konseyi Gençlik Meclisinde seçim heyecanı yaşandı.

Mezitli’nin Gençlerinden Demokrasi Örneği

Mezitli Kent Konseyi Gençlik Meclisinde seçim heyecanı yaşandı.

Mezitli’nin Gençlerinden Demokrasi Örneği

Mezitli Kent Konseyi Gençlik Meclisinde seçim heyecanı yaşandı. Mezitli Belediyesi Meclis Salonunda Mezitli Kent Konseyi Eğitim Meclisinin kontrolünde gerçekleştirilen kongrede 4 aday başkan olmak için yarıştı. Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul ve üyelerinin de katıldığı seçimlerde Batuhan Durmuşcan başkan olarak seçilirken rakip adaylara da yönetim kademesinde görev vererek örnek bir demokrasi örneği sergiledin. Batuhan Durmuşcan başkanlığında oluşan yönetimde rakipleri Eylül Koylan Genel Sekreter, Berkin Polat ise Onursal Başkanlık görevine geldi. Batuhan Durmuşcan rakipleri, Celal Mert Akdeniz ve Ayşe Ceren Kimya ise başkan yardımcısı görevi verildi.

Seçimlere katılan tüm meclis üyelerine teşekkür eden Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, daha önce görev yapan Sadık Gürsoy ve Mert Dinçer’e teşekkür ederek, “Çocuklarımızın kent yaşamında aktif rol almaları ve yönetimde söz sahibi olmaları adına Gençlik Meclisini çok önemsiyoruz. Onlar da yaptıkları çalışma ile her zaman örnek oldular. Çok heyecanlı ve son derece demokratik bir Gençlik Meclisi seçimi gerçekleştirdik. 4 adayımız demokrasinin tüm kuralları ile çok önemli bir başkanlık yarışı gerçekleştirdi. Devamında da yeni Başkanımız Batuhan Durmuşcan tüm rakiplerine görev vererek örnek bir duruş sergilemiş oldu. Mezitli Kent Konseyi olarak tüm kademelerimizde her türlü desteği veren Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

Gençlik Meclisi üyelerine yaptıkları çalışmalar ve sergiledikleri demokrasi örneği nedeniyle teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Gençlik Meclisimiz her dönem gerçekleştirdikleri sosyal projeler ve çalışmaları ile örnek olmayı başardı. İhtiyaç sahibi arkadaşlarının eğitimine kitap satarak destek oldu, sokak hayvanları için kampanyalar yaptılar. Kentin daha temiz olması için etkinlikler gerçekleştirdiler. Şimdi de başkanlık yarışında bulunan 4 adayın da bir şekilde yönetimin farklı kademelerinde görev alması gençlerimizin ne denli geniş bir demokratik altyapıya sahip olduğunu göstermektedir. Yeni Başkanımız Batuhan Durmuşcan’ı kutluyorum” açıklamasında bulundu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.