KARİYER MERKEZİ’NDEN ETKİLİ İŞ ARAMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

KARİYER MERKEZİ 33 PROGRAM İLE 3 BİN 800 KİŞİYE EĞİTİM VERDİ

KARİYER MERKEZİ’NDEN ETKİLİ İŞ ARAMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

KARİYER MERKEZİ’NDEN ETKİLİ İŞ ARAMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

KARİYER MERKEZİ 33 PROGRAM İLE 3 BİN 800 KİŞİYE EĞİTİM VERDİ

Öğrencilere, gençlere ve işverenlere yönelik başarılı projelere imza atan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, gençlerin istihdam edilebilirliğine katkı sunmak amacıyla, ‘İş Arama Teknikleri’ eğitimlerine devam ediyor.

MERCEK kursiyerleri iş hayatına hazırlanıyor

Yetenek Dönüşüm Projesi kapsamında açılan kurslarda eğitim alan kursiyerlere, iş arama teknikleri üzerine de eğitim veren Kariyer Merkezi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Tırmıl MERCEK Eğitim Merkezi kursiyerlerine de eğitim verdi.

Kariyer Merkezi hizmet alanında yapılan eğitimle, katılımcıların iş dünyasına hazırlanması hedeflendi. Eğitim kapsamında özgeçmiş oluşturma, mülakatta başarı, iş arama kanalları, beden dili gibi konularda adaylar bilgilendirildi. Bu eğitimler, iş arayanların istihdam edilebilirliklerini artırıyor.

Kariyer Merkezi 33 program ile 3 bin 800 kişiye eğitim verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, düzenledikleri eğitimlerin içeriğini anlatarak, “Eğitimlerimizi işveren, öğrenci, iş arayan olarak ayrı kategorize ederek içerik oluşturduk. Özellikle Pandemi süreci ile birlikte çalışma hayatında var olan yeniliklere odaklanarak, fark yaratacak eğitimleri yüz yüze veya çevrimiçi olarak kurguluyoruz. Eğitimlerde özellikle kurumsal firmaların profesyonel yöneticileri ile de işbirliği yapıyoruz” dedi.

2020 döneminden itibaren iş arayanlara yönelik 33 program düzenlediklerini aktaran Özada, “33 programın 26’sının pandemi sürecinin etkilerinin minimize olduğu ve eğitim yapmanın olağan hale geldiği 2022 döneminde gerçekleştirdiğimizi görüyoruz. Bugüne kadar 33 programa toplam 3 bin 854 kişi katılım sağladı” diye konuştu


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.