HAREKETLİLİK YAŞANAN TAŞTİ’DE BÜYÜKŞEHİR’DEN SÜREKLİ DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (TAŞTİ) Büyükşehir ekipleri dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

HAREKETLİLİK YAŞANAN TAŞTİ’DE BÜYÜKŞEHİR’DEN SÜREKLİ DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (TAŞTİ) Büyükşehir ekipleri dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Geride kalan Mart, Nisan ve Mayıs aylarında oldukça sakin günler geçiren ve 1 Haziran itibariyle normalleşme adımlarının atılmasıyla yeniden hareketlilik yaşanan TAŞTİ’de, Büyükşehir ekipleri her bir noktayı dezenfekte ederken, tesise giriş yapan tüm vatandaşların tek tek ateşleri de ölçülüyor.

Normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte hareketlilik yaşanmaya başlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (TAŞTİ), Büyükşehir ekipleri dezenfekte çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

COVID-19 salgınının ülkemizde de görülmeye başlandığı Mart ayından itibaren alınan kısıtlama kararları nedeniyle Nisan ve Mayıs aylarında oldukça sakin günler geçiren TAŞTİ’de, 1 Haziran’da atılmaya başlanan normalleşme adımlarının ardından yavaş yavaş yoğunluk oluşmaya başladı.

Hergün birçok vatandaşın giriş-çıkış yaptığı TAŞTİ içinde, Büyükşehir ekipleri sıklıkla dezenfekte çalışması yürütürken, kurallara uyulması içinde ikazlarını sürdürüyorlar.

Tesis içinde ve dışında bulunan tüm oturma gruplarına sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde şeritler çekilirken, bilet satış işyerleri ve faaliyet gösteren diğer işyerleri de düzenli şekilde dezenfekte ediliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi dönemi için özel hazırlanan ve üzerinde vatandaşların uyması ve yapması gerekenlerin yazılı olduğu afişler de TAŞTİ içinde birçok noktaya asıldı.

Yine görevli personelde mesafe kurallarına uyulması, maske takılması ve dikkat edilmesi gereken diğer hususlarda da vatandaşları sözlü olarak uyarıyorlar. Tesise giriş yapan tüm vatandaşların tek tek ateşleri de ölçülüyor


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.