GÜLTAK; “20 BİNDEN FAZLA NOKTAYI

DEZENFEKTE ETTİK”

GÜLTAK; “20 BİNDEN FAZLA NOKTAYI

AKDENİZ’DE SALGINLA MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Akdeniz Belediyesi’ne bağlı ekipler, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, cami, mescit, banka, ve kamu kurumları ile özellikle halkın ortak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde salgının yayılmasını önlemek amacıyla gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Ekipler, cami, mescit, banka ve kamu kurumlarında dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyor. Bugüne dek binlerce yeri ilaçlayıp virüsle mücadelesini sürdüren ekipler, son olarak PTT Metropol Şubesi, Çetinkaya Camii ve Siteler Polis Karakolu’nda ilaçlama yaptı. Ekipler, cami ve mescitlerde bulunan halıları da yıkayarak temizleme işlemlerini noktaladı.

GÜLTAK; “20 BİNDEN FAZLA NOKTAYI DEZENFEKTE ETTİK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri en kısa sürede değerlendirmeye alan ekiplerimiz, halkımızın sağlığını korumak amacıyla, birçok mekanı dezenfekte edip, virüse karşı da ilaçlıyor. Bu güne kadar 20 binden fazla noktayı dezenfekte ettik. Bu anlamda da çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu zor süreçte de sorumluluğunu özenle yerine getiren ekip arkadaşlarımı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Gültak, kademeli normalleşme süreci ile ilgili olarak da yetkililer tarafından yapılan açıklamalar, kurallar ve alınması gereken önlemlere özenle uyulması çağrısında bulundu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.