GÜLNAR BELEDİYESİ OLARAK ÖNCELİĞİMİZ HALK

SAĞLIĞI

GÜLNAR BELEDİYESİ OLARAK ÖNCELİĞİMİZ HALK

GÜLNAR BELEDİYESİ OLARAK ÖNCELİĞİMİZ HALK SAĞLIĞI

Gülnar Belediyesi Ağız, Diş Sağlığı ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon tedavi hizmetini Gülnarlı vatandaşların ayağına getirdi.

Gülnar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Gülnarlı Sağlık Çalışanları ile ortak yürütülen “Sağlık Seferberliği” projesi kapsamında gönüllülük esaslı olarak Diş Hekimi Kutlay ÖZCAN ve Fizyoterapist Aslı KUZU AKTOPRAK tarafından Köseçobanlı ve Kuskan Mahallelerinde vatandaşların basit tedavileri gerçekleştirildi. Ayrıca tedavi konularında eğitici bilgiler verilerek, diş macunu ve ağız gargarası hediye edildi.

Kırsalda yaşayan ulaşım yönünden dezavantajlı vatandaşlar başta olmak üzere 7’den 70’e her yaştan toplam 120 vatandaş muayene olma imkânına kavuştu.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR Ağız ve Diş Sağlığı ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon tedavi hizmetinin Gülnar’da özellikle kırsal mahallelerde ulaşım sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımız için büyük önem taşıdığını dile getirerek, “Gülnar Belediyesi olarak halk sağlığına büyük önem veriyoruz. O yüzden hedefimiz; kırsalda yaşayan ulaşım yönünden dezavantajlı vatandaşlar başta olmak üzere özellikle çocuk, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sağlamak. Vatandaşımızın ayağına bu sağlık hizmetini götürerek, belediye olarak amacımıza ulaşmış oluyoruz. Bu konuda gönüllü olan vatandaşlarımızın tedavilerini gerçekleştiren hemşehrilerimiz Diş Hekimi Kutlay ÖZCAN Bey’e, Fizyoterapist Aslı KUZU AKTOPRAK Hanımefendiye ve sağlık hizmetinde hemşehrilerimize eşlik eden Belediye Meclis Üyelerimize, mahalle muhtarlarımıza ve personellerimize çok teşekkür ediyorum. Sağlık hizmetlerimizi diğer mahallelerimize de götüreceğiz. ”dedi.

Hizmetten Memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri; “Gülnar Belediye Başkanımız vatandaşımızın ayağına kadar bu hizmeti getirdi. Bu konuda Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR’a çok teşekkür ediyoruz” dediler.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.