GÜLNAR BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZ İLE YARDIMSEVER VATANDAŞLARIMIZ ARASINDA KÖPRÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Gücümüz yettiğince engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

GÜLNAR BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZ İLE YARDIMSEVER VATANDAŞLARIMIZ ARASINDA KÖPRÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR’ın talimatları doğrultusunda Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Sosyal Yardım İşleri ve Nar Çiçeği ekibi tarafından yapılan çalışmalar sonrası Gülnar ilçesi Köseçobanlı Mahallesi ve Beydili Mahallesinde ikamet eden engelleri nedeniyle yürüyemeyen vatandaşlarımıza Gülnarlı Hemşerimiz Halil Öz tarafından temin edilen tekerlekli sandalyeler ve aynı zamanda yine Gülnar İlçemiz Ayvalı Mahallesinde bulunan yatalak hasta olan vatandaşımıza da hayırsever vatandaşlarımız tarafından verilen hasta yatağı Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri ekibince teslim edilmiştir.

Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmesini sağlamak bizlere mutluluk veriyor. Her ihtiyaç sahibine destek olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile öncelikli olarak bu yardımda emeği geçen hayırsever tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile böylesi hayırlı hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Verdiğiniz desteklerle son 6 ay içerisinde 18 engelli vatandaşımızın daha engelsiz bir hayat sürebilmelerine vesile olduk. Engelli kardeşlerimizden istediğimiz tek bir şey var. O da bizlere dua etmeleri. Bizim onların duasına ihtiyacımız var. Gücümüz yettiğince engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.