ENGELLİLERİMİZİN VE YAŞLILARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Alpaslan ÜNÜVAR konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Gülnar Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile yardımsever vatandaşlarımız arasında köprü olmaya devam ediyoruz

ENGELLİLERİMİZİN VE YAŞLILARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Sosyal Yardım İşleri ve Nar Çiçeği ekibi tarafından yapılan çalışmalar sonrası Gülnar İlçesi İshaklar mahallemize Gülnar Devlet Hastanesinden temin edilen otomatik hasta yatağı ve Çavuşlar, Yassıbağ ve Üçoluk mahallelerimize havalı hasta yatakları sosyal yardım işleri ekiplerince yatalak hastalarımıza teslim edildi.

Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Gülnar Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile yardımsever vatandaşlarımız arasında köprü olmaya devam ediyoruz. Çanakkale Şehitleri Yardımlaşma Bankamız sayesinde yapılan yardımlarımız halktan büyük memnuniyet görüyor. Amacımız engellilerimizin ve yaşlılarımızın yaşamlarını kolaylaştırabilmek, daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürebilmesini sağlamak. Belediye olarak sağlığa olan hizmetlerimize ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz”dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.