BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZİ’NDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA KAYNAK KİTAP DESTEĞİ

Büyükşehir Belediyesi Tarsus Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi, sınav heyecanı yaşayan üniversite adayı öğrencilere kaynak kitap ve deneme sınavı dağıtıyor.

BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZİ’NDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA KAYNAK KİTAP DESTEĞİ

Büyükşehir Belediyesi Tarsus Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi, sınav heyecanı yaşayan üniversite adayı öğrencilere kaynak kitap ve deneme sınavı dağıtıyor.

27-28 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kalarak sınava hazırlanan öğrencilere bu süreçte de desteğini sürdüren Büyükşehir Tarsus Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi, sosyal medya üzerinden eğimlere devam edip, kurulan Whatsapp gruplarıyla da anlık iletişim kuruyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi, 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde, öğrencilere desteğini sürdürüyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle son aylarda evlerinde kalarak uzaktan eğitim gören öğrencilere, sınav sürecinde son dönemece girildiği şu günlerde kaynak kitap ve deneme sınavı dağıtılıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Tarsus’un da aralarında olduğu 8 ilçede 4 bin 400 öğrenciye hizmet veren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde eğitim gören gençler, 27-28 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) sayılı günler kala üniversite hayallerini gerçekleştirebilmek için son viraja girdi.

Büyükşehir Belediyesi, tecrübeli öğretmenlerin nezaretinde 2019’un Eylül ayında başlattığı örgün eğitimi, salgın nedeniyle 16 Mart’ta uzaktan eğitim modeline çevirdi. Zorlu süreçte evlerinden sınava çalışan gençlere Büyükşehir’in öğretmenleri uzaktan destek sağladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nde de 2019 Eylül ayından itibaren 964 üniversite adayı ders görmeye başlamış, süreç pandemiden dolayı 16 Mart’ta uzaktan eğitimle devam ettirilmişti.

Tarsus Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Müdiresi Yasemin Üstüay Paksoy, zorlu süreçte evlerinde kalan öğrencilere sosyal medya üzerinden canlı yayınla eğitim verilmeye devam edildiğini, aynı zamanda kurulan Whatsapp gruplarıyla da anlık olarak iletişim kurulduğunu ifade etti.

Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nin deneyimli rehber öğretmenlerinin sık aralıklarla öğrenci ve velilerle irtibat kurarak psikolojik destek olduğunu kaydeden Yasemin Üstüay Paksoy, yıl boyunca öğrencilere verdikleri desteklerin yanı sıra sınavın yaklaştığı şu günlerde uzman öğretmenler tarafından titizlikle hazırlanan kaynak kitap ve deneme sınavlarının merkeze gelen öğrencilere ücretsiz şekilde dağıtıldığını ifade etti.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.