BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇAMLIYAYLA’NIN DÖRT BİR NOKTASINDA YOL

İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇAMLIYAYLA’NIN DÖRT BİR NOKTASINDA YOL

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇAMLIYAYLA’NIN DÖRT BİR NOKTASINDA YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

- 2021 PROGRAMI KAPSAMINDA BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, ÇAMLIYAYLA’DA TOPLAM 28 KİLOMETRE ASFALT KAPLAMA İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Çamlıyayla’daki yol yapım ve bakım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

2021 yaz asfalt programını oldukça verimli şekilde geçiren ve Çamlıyayla tarihindeki en geniş kapsamlı yol bakım ve sathi asfalt kaplama işlemini uygulayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, on yıllardır ihmal edilen Kisecik, Fakılar, Belçınar ve daha birçok noktada da çift kat sathi asfalt kaplama çalışması uyguladı.

Vatandaşların ulaşım sorunu yaşadıkları bölgelerde önce zemin ıslah ve sıkılaştırma çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ardından kombi araç vasıtasıyla çift kat sathi asfalt kaplama işlemi yaptı.

Ekipler, Kisecik Mahallesi’nin ana arteri konumundaki 1.700 metrelik yolun yanı sıra Fakılar Mahallesi Küme Evleri ve Dış Budak mevkiinde 400 metre, Çayırekinliği Mahallesinde farklı noktalarda 600 metre, Belçınar Mahallesi merkez sokakta 100 metre sathi asfalt kaplama yaptı.

Oldukça özverili şekilde çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2021 programının oldukça üzerine çıkarak, bugüne kadar Çamlıyayla genelinde 28 kilometrelik yol ağında sathi asfalt kaplama gerçekleştirdi.

Çamlıyayla Fakılar Mahalle Muhtarı Mehmet Aydoğan, yapılan faaliyetlerden dolayı oldukça memnun olduklarını kaydederek, “Yapılan sathi asfalt kaplama çalışmasından dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e köyüm ve halkım adına teşekkür ediyorum. Emeği geçen tüm ekibe de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.