Bugüne dek binlerce insana ulaşılarak

evde bakım hizmeti verildi

Bugüne dek binlerce insana ulaşılarak

Bugüne dek binlerce insana ulaşılarak evde bakım hizmeti verildi

“KİMSESİZ VE YAŞLI VATANDAŞLAR, AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN HİMAYESİNDE”

* Akdeniz Belediyesi’nin; ilçe sınırları içerisinde yaşayan yaşlı, engelli, hasta, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararına hayata kattığı “Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti”nde ulaşılan insan sayısı binleri aştı. Pandemi kuralları gözetilerek devam eden hizmet ile ihtiyaç sahibi vatandaşların gündelik hayatı kolaylaşıyor.

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün; kırsal ve merkez mahalle ayırımı yapmadan tüm ilçe sınırları içerisinde yaşayan yaşlı, engelli, hasta ve kimsesiz vatandaşlar yararına başlattığı “Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti” aralıksız devam ediyor.

Akdeniz ilçe genelinde zorlu Pandemi süreci nedeniyle daha dikkatli şekilde ve periyodik olarak verilen hizmet sayesinde; ihtiyaç sahibi yüzlerce insana daha ulaşılarak, kişisel bakımlarının yanı sıra evlerinin temizliği de gerçekleştiriliyor. Ekipler tarafından ihtiyaçları karşılanan yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlardan dileyenlerin, istedikleri sağlık kuruluşlarına sevklerinde de yardımcı olunuyor.

“Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada; Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti sayesinde bugüne dek ihtiyaç sahibi binlerce insana ulaşıldığını, ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi. “Yaşlı, engelli, kimsesiz, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olup onları yalnız bırakmıyoruz” diyen Başkan Gültak, “Gönül belediyeciliği anlayışı ve sosyal belediyecilik ilkesi ile Akdeniz’in neresinde olursa olsun, ihtiyaç sahibi bir vatandaşımız varsa ona ulaşmaya talep ve ihtiyaçlarını yerine getirmek için çalışıyoruz. Ekiplerimiz, uzak yakın demeden insanlarımıza ulaşmak için 7/24 görevinin başında. Amacımız, yaşlı ve engellilerimize yalnız olmadıklarını hissettirmek, günlük yaşamlarını kolaylaştırmak. İnsanlarımızdan alacağımız hayır duaları, bizler için en kıymetli ve en güzel ödüldür” dedi.

Hizmetten yararlanmak için…

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunulan bakım ve temizliğin yanı sıra, yaşlılık, dulluk, engellilik maaşı bağlanması için takip işlemleri de yapılıyor. SYDV ile iletişime geçen ekipler, gıda temini için kayıtların yapılmasına aracı oluyor. “Evde Bakım ve Temizlik” hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, (0530-2909797) ile (0324-2320441/42) numaralı telefonlar aracılığıyla yetkililere ulaşabilir.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.