BAŞKAN VARAL:TARSUS’UN 101 YIL ÖNCE VERDİĞİ DİRENİŞ MÜCADELESİ YOLUMUZU

AYDINLATMAYA DEVAM ETMEKTEDİR

BAŞKAN VARAL:TARSUS’UN 101 YIL ÖNCE VERDİĞİ DİRENİŞ MÜCADELESİ YOLUMUZU

BAŞKAN VARAL: “TARSUS’UN 101 YIL ÖNCE VERDİĞİ DİRENİŞ MÜCADELESİ YOLUMUZU AYDINLATMAYA DEVAM ETMEKTEDİR!”

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Varal, “27 Aralık 1921'de Tarsus'umuzu düşman işgalinden kurtardığımız gibi, 101 yıl sonra bugün de aynı inanç, azim, cesaretle; Tarsuslular daima Ata’sının izinde. Tarsus'un Kurtuluşu'nun 101.yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kahraman Türk milletinin verdiği bağımsızlık mücadelesinin, nesilden nesile aktarılacak olan bir destan olduğunu kaydeden CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “101 yıl önce bugün, Tarsuslular Kuvay-i Milliye ruhuyla topraklarımızı emperyalist düşman işgalinden kurtarmıştır. Şanlı bir zafer kazanan Tarsus halkı; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Tarsuslular sizlerle gurur duyuyorum" sözüyle haklı bir gururun sahibidir” dedi.

“101 yıl önceki gibi bugün de Tarsuslular Ata’sının izinde” diyen Başkan Varal, mesajında şunlara değindi:

“Tarsus'un 101 yıl önce verdiği bu direniş mücadelesi yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. İmkansızlıklarla kazanılan bu zaferi; birlik, beraberlik ve dayanışmamızla gelecek nesillere taşımaya, aynı inanç ve azimle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gitmeye devam edeceğiz. Atalarımızın bizlere miras bıraktığı inanç ve ruhla güzel ülkemizi, Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında aydınlık ve mutlu yarınlara taşıyacağız.

27 Aralık Kurtuluş Günü'müzde bu toprakları, bize ölümsüz kılmak için canlarını hiçe sayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Molla Kerim, Adile Onbaşı, Gülekli Hatice, Gülekli Kemal, Ferahim Şalvuz,Tekelioğlu Sinan , Kösebalcı 'dan Güllü Fakı Mehmet Bey ve adını sayamadığım daha nice aziz Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyorum. Kurtuluş Günümüz bir kez daha kutlu olsun


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.