BAŞKAN ŞEN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Türk Jandarma Teşkilatın Kuruluşunun 181. Yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN ŞEN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Başkan Duran Şen, Jandarma Teşkilatının Kuruluşu Yıldönümünü kutladı

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Türk Jandarma Teşkilatın Kuruluşunun 181. Yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Duran Şen, görevini her koşulda kahramanca yerine getiren Jandarma teşkilatının 181. yıldönümünü en içten duygularla kutladığını ifade ederek, “Devletimizin en köklü kurumlarından biri olan ve üstlendiği mülki, adli ve güvenlik görevlerini yüksek vazife şuuruyla yerine getiren, vatandaşlarımızın huzur ve refahının sağlanmasında, terörle mücadeleden asayişe, düzensiz göçle mücadeleden trafik güvenliğine kadar gece gündüz hizmet veren, suç ve suçluya göz açtırmayan, dünyamızı çepeçevre saran covid 19 virüsü nedeniyle milletimiz için büyük bir özveriyle görevini layıkıyla yerine getiren çalışan Jandarma teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Jandarma Teşkilatımızın, başarılarla dolu geçmişinin sağladığı değerli tecrübe ve birikimin yanında, modern çağın gereklerine uygun, teknolojiyi yakından takip eden nitelikli personel ve donanımıyla, yeni güvenlik stratejilerine uygun olarak özgürlük-güvenlik dengesini gözeten anlayışı ile tüm risklerin üstesinden geleceğine olan inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin güvenliği, asayişin sağlanması ve halkımızın huzuru için milletimizle iç içe çalışmalarını sürdüren Jandarma teşkilatımızın 181.’nci kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına Mersin İl Jandarma Alay Komutanımız Sn; Necip Çarıkçıoğlu'na Ceza evi Tabur Komutanımız Binbaşı Sn; Mahmut Erin'e ve İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Sn; Ahmet Boyacıoğlu ve tüm çalışma ekiplerine selam ve sevgilerimi iletiyorum. Görevlerini büyük bir özveri, cesaret ve üstün başarı örneği sergileyerek yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

.DURAN ŞEN

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.