Başkan Kılınç Yangın

Bölgesinde İncelemelerde Bulundu.

Başkan Kılınç Yangın

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Uçarı ve Anıtlı mahallelerinde çıkan orman yangını nedeniyle zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

       Anamur’un acil ihtiyaçlarını görüşmek ve Belediye Projelerine kaynak oluşturmak amacıyla Ankara’da bulunduğu sırada yangın haberini aldığı için programını yarıda keserek dün gece saatlerinde gelen Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç sabahın ilk ışıkları ile birlikte Uçarı ve Anıtlı Mahallelerine giderek yangında zarar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

       Ekipleri ile birlikte yangının meydana geldiği bölgedeki evleri tek tek ziyaret eden Başkan Kılınç, Anamur Belediyesi olarak tüm imkanların seferber edileceğini belirtti.

       Can kaybı olmamasının en büyük teselli olduğunu ifade eden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: ‘’Ankara’da iken ilçemizde geniş çaplı bir yangın olduğu haberini alır almaz Anamur’a dönüşe geçtik. Dün yangın haberinin ulaşması ile birlikte Başkan Yardımcımızın koordinesinde ekiplerimizi yangınla mücadele için bu bölgeye sevk etmiştik. Bugünde bizzat kendimiz gelerek hem vatandaşlarımıza geçmiş olsun demek hem de Anamur Belediyesi olarak yardımda bulunalım istedik. Evi yanan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının tamamını karşılayacağız. Bunun dışında burası bir tarım alanı. Tarımsal sulama için kullanılan ve yangın nedeniyle zarar gören tüm sulama sistemini de Anamur Belediyesi olarak ücretsiz temin edeceğiz. Yine elektrik sorununun çözülmesi için ilgili kurumlarla görüşüyoruz. Ayrıca Anamur Kaymakamlığı ile de koordineli şekilde çalışarak vatandaşlarımızın yaralarını biran önce sarmaya çalışacağız.’’ dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.