BAŞKAN GÜLTAK’TAN, ÇİLEK MAHALLELİ ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

Her gün buluşup eğlendikleri, oyunlar oynadıkları parktaki oyun grubu yenilendi

BAŞKAN GÜLTAK’TAN, ÇİLEK MAHALLELİ ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine, Çilek Mahalle Parkı’nda bulunan çocuk oyun grubu yenilendi. Başkan Gültak’ın sürpriziyle çok mutlu olan mahalleli çocuklar; çalışmalarını heyecanla izlediler, yeni oyun grubunda oynamak için sabırsızlıkla beklediler.

Koronavirüs salgını ile mücadele nedeniyle başlayan kontrollü sosyal hayat ile birlikte, Akdeniz’in tüm parklarında bakım çalışması gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; son olarak Çilek Mahalle Parkı’na çıkarma yaptı, parktaki çocuk oyun grubunu değiştirip yeniledi. Böylelikle, parklara uğrayan vatandaşlar, daha temiz ve sağlıklı bir ortamda dinlenebilirken, çocuklar da gönüllerince oyun oynayıp eğlenebilecek.

Çilek Mahallesi Parkı; Akdeniz Belediyesi Çilek Mahalle Evi, Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık binası arasında kalıyor. Bu nedenle de park; mahalle sakinlerinin ve sağlık merkezine gelen vatandaşların sürekli uğradığı bir yeşil alan durumunda. Her gün buluşup eğlenip oyunlar oynadıkları parkta, oyun grubunun yenilendiğini gören çocuklar, ekiplerin etrafını sararak yenileme çalışmalarını heyecan ve sabırsızlıkla beklediler.

Öte yandan; Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla; ilçenin farklı mahallelerinde bulunan çocuk parkları ile yeşil alanlarda; oyun ve oturma gruplarının yenilenmesi, parkların zemininin kauçukla kaplanması, ağaçların budanıp çimlerin biçilmesi, sulama-yeşillendirme ve parkların dezenfekte çalışmaları aralıksız devam edecek.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.