BAŞKAN GÜLTAK ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI TAHMAZOĞLU'NU

AKDENİZ'DE AĞIRLADI

BAŞKAN GÜLTAK ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI TAHMAZOĞLU'NU

BAŞKAN GÜLTAK

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI TAHMAZOĞLU'NU AKDENİZ'DE AĞIRLADI

* Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Cumhur İttifakı meclis üyeleri, iki belediye arasındaki kardeş belediyecilik protokolüne katkı sunmak ve işbirliklerine dair fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve ekibini ziyaret etti.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibi ile Karaduvar'da bir araya geldi. İletişim ve koordinasyonun zenginleşmesi adına gerçekleşen ziyarette iki belediyenin Başkan Yardımcıları ve Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri de katıldı.

Başkan Gültak; "Şahinbey Belediyesi ile aramızda ciddi bir hukuk oluştu"

Ziyarete istinaden değerlendirmede bulunan Başkan Mustafa Gültak; "Çok kıymetli Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve Cumhur İttifakının değerli meclis üyelerini Akdeniz'de ağırlamaktan dolayı oldukça mutluyuz. Vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler üretmek adına iki belediyemizin de bu kapsamlı görüşmelerini çok değerli buluyorum. Kardeş belediye olduğumuz günden bu güne kadar pek çok kez birbirimizi ziyaret ettik. Gaziantep ile Mersin arasında gerçekten çok ciddi bir hukuk oluşturduk" diye konuştu.

Başkan Gültak; "Saatte 160 ton asfalt döken plent hibe edildi"

Şahinbey Belediyesi'nin Akdeniz Belediyesi'ne saatte 160 ton asfalt döken plent tesislerini bila bedel hibe ettiklerinden söz eden Başkan Gültak; "Bu konuda başta Sayın Mehmet Tahmazoğlu'na ve Şahinbey halkına çok teşekkür ediyoruz. Böylelikle Akdeniz'in ilk kez bir asfalt plenti oldu. Kendisi gerçekten Türkiye'de önemli işlere imza atan başarılı bir belediye başkanıdır. Biz de Şahinbey'e gittiğimizde hem kendisinden hem başkan yardımcıları ve bürokratlarım onun ekiplerinden güzel şeyler öğrendik; tecrübelerinden faydalandık. Bunların bir kısmını da gelir gelmez uygulamaya başladık" dedi.

Başkan Tahmazoğlu; "Ekiplerimiz arasında tecrübe paylaşımı yapıyoruz"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da "Meclis üyelerimizi ve bizleri misafir ettikleri için Akdeniz Belediye Başkanımız, ağabeyimiz Mustafa Gültak Beyefendiye ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Genel Merkezimiz tarafından Şahinbey ve Akdeniz Belediyelerimiz kardeş belediye olarak ilan edildi. O günden beri birbirimizi ziyaret ederek ekiplerimiz arasında da tecrübe paylaşımı yapıyoruz. Halkımıza çok daha güzel hizmetler sunabilmek adına işbirliği yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Tahmazoğlu; "İşbirliğimiz her zaman devam edecektir"

İki belediyenin yapmış olduğu hizmetler hakkında deneyimlerini paylaştıklarını ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Birbirimizi hep destekliyoruz. Mustafa Başkanımı çok yakın tanıyor ve takip ediyorum. Akdeniz'e gerçekten çok güzel işler yapıyor. Çalışmalarını takdirle karşılıyor ve hem kendisini hem de ekibini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bu işbirliğimiz, gayretimiz ve ileriye dönük çalışmalarımız da her zaman devam edecektir" şeklinde konuştu.

Görüşmelerin ardından Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve iki belediyenin Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret ederek karşılıklı hediye takdiminde bulunuldu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.