Başkan Dinçer’den

Ramazan ayı kutlaması

Başkan Dinçer’den

Başkan Dinçer’den Ramazan ayı kutlaması

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in tüm İslam alemine, insanlığa ve esnaf sanatkarlara hayırlı olmasını diledi.

Mübarek Ramazan ayına ulaşmanın huzurunu ve hikmetini yaşadıklarını belirten Başkan Dinçer, “Şükürler olsun ki, hayırlara vesile olan bu kutsal ayı, bir kez daha hep birlikte yaşayacağız. Rabbimiz, bereketiyle birlikle gelen bu güzel ayda, nefsimizi terbiye etmeyi, aşımızı, soframızı kardeşlerimizle paylaşmayı ve feyz dolu oruçlar tutmayı nasip etsin” dedi.

Konuşmasını “On bir ayın sultanı, mübarek Ramazan ayının bereketi sofralarımıza, sabrı ve huzuru yüreklerimize dolsun” diye sürdüren Dinçer, “Bu yıl da her yıl olduğu gibi Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma ve huzur içerisinde geçirilmesini temenni ediyorum. Ramazan ayını birlik, beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamalı; aramızda karışıklık, fitne ve fesat yaratmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz” diye konuştu.

Dinçer, şöyle devam etti : “Dargınlıkların unutulduğu, yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayına ulaşmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu sene birliğimizin, dirliğimizin, beraberliğimizin, dayanışma ve yardımlaşmamızın simgesi olan iftar sofraları, Covid 19 tedbirleri kapsamında kurulmayacak, teravih namazları evlerde kılınacak. Bu yıl salgından dolayı iş yapamayan esnafımızın gıda ihtiyaçları konusunda yanlarında olmayı özellikle temel ilke edineceğiz Bu vesileyle Ramazan ayının başta Mersin olmak üzere, ülkemize, islam dünyasına ve insanlığa huzur, hoşgörü ve barış getirmesi dileğiyle tüm esnaf sanatkarlarımızın ve halkımızın Ramazan ayını kutluyorum”.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.