Baki ŞİMŞEK

Kaza anından itibaren seferberlik ilan eden Mutlu hemşerilerime ve şehidine sahip çıkan Tarsuslu hemşerilerime teşekkür ediyorum

Baki ŞİMŞEK

Baki ŞİMŞEK” Kaza anından itibaren seferberlik ilan eden Mutlu hemşerilerime ve şehidine sahip çıkan Tarsuslu hemşerilerime teşekkür ediyorum”

Mersin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Baki Şimşek TBMM Genel Kurulunda söz aldı. 27 temmuzda gerçekleşen Manisa’dan Kıbrıs’a yapılan asker sevkiyatı için Mersin’e giden otobüsün, Mut-Karaman yolu Sertavul Mevkiinde trafik kazası yapması sonucunda, 4 ü asker 2 sivilin hayatını kaybettiği, 27 askerin de yaralandığı kazayla ilgili söz alan Şimşek, olay günü Mut devlet Hastanesine giderek şehit ailelerine baş sağlığı, gazilerimize de geçmiş olsun dileklerini ilettiğini dile getirdi. Şimşek konuşmasında ; “Kaza anında ve sonrasında her türlü yardımı esirgemeyen Mutlu hemşerilerime ve şehidine sahip çıkan Tarsuslu hemşerilerime teşekkür ederim “dedi.

Milletvekili Şimşek konuşmasının devamında; “Dün Mersin'imizin Mut ilçesinde meydana gelen üzücü kazada 4'ü asker 2'si sivil 6 kahramanımız şehit olmuştur, 27 askerimiz de yaralanmıştır. Dün, olayı duyar duymaz olay mahalline giderek yaralılarımızı, gazilerimizi hastanede ziyaret ettik. Bugün de Tarsuslu hemşerim Mustafa Dağlı'nın cenaze törenine katıldık, dualarla son yolculuğuna uğurladık. Ben, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Dün, kaza anından itibaren âdeta kentte seferberlik ilan eden Mutlu hemşerilerime ve bugün de Tarsus'ta binlerce kişiyle şehidine sahip çıkan, Tarsuslu hemşerilerime teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.