ANAMURDAN VİRÜSE KARŞI BİR ÖRNEK PROJE DAHA

Korona Virüsüne önlemler kapsamında Anamur yine örnek bir projeye imza attı.

ANAMURDAN VİRÜSE KARŞI BİR ÖRNEK PROJE DAHA

Korona Virüsüne önlemler kapsamında  Anamur yine örnek bir projeye imza attı.
 Anamur Belediyesi, Anamur Kaymakamlığı, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası ve Kılınç Tarım  el ele vererek pandemi kaynaklI  işsizlik sorununa çözüm  amaçlı “vefa sosyal destek projesini” hayata geçirdi.
    Proje kapsamında işsiz kalan ve çalışmak isteyen vatandaşlar  Kılıç Tarım Bünyesin  çalışmaya başladı.
    Projeyi yakından takip eden ilçe protokolü ise bu gün çalışanları ziyaret etti.  Çalışanlarla yakından ilgilenen ilçe Kaymakamı  İsmail Gültekin ve Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç çalışmalar hakkında bilgi alıp,  görüş alışverişinde bulundu.
     Virüsle karşı  her alanda savaşıyoruz diyen Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “Anamur olarak Korona  Virüsüne karşı kurumlarımız ve vatandaşlarımız işbirliği ile her alanda savaşımızı  sürdürüyoruz.Bu kapsamında  Anamur olarak yine örnek bir projeye imza attık. 
   Belediyemiz, İlçe Kaymakamlığı,  Anamur Ticaret ve Sanayi   ve Kılınç Tarım işbirliğiyle  pandemi sebebiyle işsiz kalan  vatandaşlarımızın işsizlik sorununu çözmek amacıyla “vefa sosyal destek projesini faaliyete geçirdik. Bu proje ile  zor günler geçiren ülkemiz ve ilçemize  her alan da olduğu gibi ekonomik alan da da destek olmayı hedefledik. Temennimiz en kısa zaman da bu günlerin sona ermesi.  Projemiz kapsamında işsiz kalan vatandaşlarımız  ilgili kurumlarla iletişime geçerek, başvuruda bulunabiliyorlar. “ dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.