Anamur Organize Sanayi Bölgesi Kuruluyor.

Kaymakam İsmail Gültekin başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Anamur Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, ANTSO Başkanı Feridun Torunoğlu, bakanlık, valilik ve büyükşehir belediyesi temsilcileri katıldı.

Anamur Organize Sanayi Bölgesi Kuruluyor.

Kaymakam İsmail Gültekin başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Anamur Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, ANTSO Başkanı Feridun Torunoğlu, bakanlık, valilik ve büyükşehir belediyesi temsilcileri katıldı. Toplantı da kısa bir konuşma yapan Anamur Kaymakamı İsmail Gültekin Organize Sanayi Bölgesi’nin Anamur için büyük bir ihtiyaç olduğunu dile getirerek ‘’ Organize Sanayi Bölgesinin kurulabilmesi için en başından bu yana destek veren Mersin Milletvekili ve Plan -Bütçe Komisyonu Başkanı Sn. Lütfi Elvan’a, Mersin Valimize, Büyükşehir Belediyesine ve Anamur Belediyesine teşekkür ediyorum.  En yakın OSB’ye 200 km uzaklıktaki Anamur’da OSB kurulması ile birlikte burada üretilen ne varsa yine Anamur’da işlenecek ve bir katma değer oluşturulacaktır.’’ dedi.

Ahmet Çetin : ‘’Anamur Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız.’’

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın Ankara’da bulunması nedeniyle Anamur Belediyesi’ni temsilen toplantıya katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Başkan Hidayet Kılınç’ın selamını ileterek ‘’OSB’nin Anamur’a hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Emeği geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyor, teknik konularda Anamur Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz.’’ dedi.

1500 Kişiye İstihdam

Toplantıda söz alan ANTSO Başkanı Feridun Torunoğlu’da Anamur OSB’ye destek veren tüm kurumlara teşekkür ederek; ‘’ Organize Sanayi Bölgesi’nden yalnızca yatırımcılar değil aynı zamanda Anamurlu ve Bozyazılı vatandaşlarımızda faydalanacak. OSB’nin kurulması ile birlikte 1500 kişiye istihdam sağlanacağını düşünüyoruz.’’ dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.