Anamur Belediyesi

asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Anamur Belediyesi

Anamur Belediyesi Asfaltlıyor, Üreticilerin Yüzü Gülüyor.

Anamur Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Mayıs ayından bu yana şehir merkezinde asfalt çalışmalarını gerçekleştiren Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2014 yılında uygulamaya geçilen Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönüşen ve uzun süredir ihmal edilen bölgelerde önceden gerçekleştirdikleri ihtiyaç tespiti doğrultusunda yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

2020 yılı için 100 km asfalt dökerek ilk etapta aciliyeti olan bölgelerde çalışma gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur’un açık muz yetiştirilen bölgesi olan Anıtlı Mahallesi Kamışlı Mevkii’nde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Üretimi ve üreticiyi her alanda desteklemeye önem verdiklerini belirten Başkan Kılınç:’’ Anıtlı Mahallesi Anamur Muzu’nun açıkta yetiştirildiği ender bölgelerimizden birisi. Kamışlı Mevkii’nde 3000 dönüm arazi üzerinde yıllık ortalama 15.000 ton açık muz üretiminin yapıldığı bölgede döktüğümüz 5 kilometrelik asfalt sayesinde, tozdan topraktan kurtardığımız muz bahçelerinde kalite artışı sağlayacak, hasat sonrası taşıma esnasında meyvelerde oluşan zararın önüne geçerek çiftçilerimize destek vermiş olacağız. Mahallemize ve üreticilerimize hayırlı olsun.’’ dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.