AKDENİZ’DE PARK VE YEŞİL ALANLAR YENİLENİYOR

Tüm park ve yeşil alanlar elden geçiyor

AKDENİZ’DE PARK VE YEŞİL ALANLAR YENİLENİYOR

AKDENİZ’DE PARK VE YEŞİL ALANLAR YENİLENİYOR

Akdeniz Belediyesi, artan sıcaklarla birlikte vatandaşların serinlemek ve temiz nefes alabilmek, çocukların oyunlar oynamak için ziyaret ettiği park ve yeşil alanlara yönelik bakım ve yenileme hizmetlerine hız verdi. Bir yandan parkların eksikleri giderilirken, ağaç dikimi, çiçek ekimi ve budama çalışmaları devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında, ilçe genelinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanlarda her türlü bakım ve yenileme hizmetlerini sürdürüyor. Güneş Mahallesi 5815 Sokak üzerindeki yeşil alanı ağaçlandıran ekipler, Âşıklar Parkı’nda mevsimlik çiçek dikimi ve budama çalışması gerçekleştirip parkları tamamen yeniledi.

Tüm park ve yeşil alanlar elden geçiyor

Uzak yakın demeden her mahallede bulunan park ve yeşil alanlara el atan ekipler, Hrant Dink Parkı, 1 Mayıs Parkı, Dr. Sadık Ahmet Parkı, Adanalıoğlu Mahallesi, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesi, Karaduvar Cumhuriyet Parkı, Karaduvar Kemal Karaaslan Parkı, Bahçe Mahallesi Ziyaret Parkı ile Çilek Mahallesi Sağlık Ocağı içindeki yeşil alanda çim biçimi, budama ve temizlik çalışması yaptı.

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ayrıca Siteler Mahalle Muhtarlığı yanı, Mersin Nakliyat karşısı, Mithat Paşa Mahallesi kanal kenarı, Tırmıl Sanayi Sitesi içi yeşil alan ile İhsaniye ve Turgut mahallelerinde bulunan park ve yeşil alanlarda çim kesimi ve budama çalışması gerçekleştirdi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.