AKDENİZ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI KISIRLAŞTIRMA KLİNİĞİ AÇILIYOR

HAYVAN SEVERLER KLİNİK İÇİN KOLLARI SIVADI

AKDENİZ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI KISIRLAŞTIRMA KLİNİĞİ AÇILIYOR

AKDENİZ BELEDİYESİ

SOKAK HAYVANLARI KISIRLAŞTIRMA KLİNİĞİ AÇILIYOR

* Akdeniz Belediyesi ile Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) önderliğinde Mersin Millet Bahçesi sahil etabında 'Sokak Hayvanları Kısırlaştırma Kliniği' açılıyor.

Akdeniz Belediyesi sokak hayvanları için hayvan severler ve sivil toplum örgütleri ile birlikte proje, hizmet ve kampanyaları hayata katmayı sürdürüyor. Sokak hayvanlarının yaşam hakkına dikkat çekmek ve sahipsiz hayvanların üremesinin önüne geçmek amacı ile Akdeniz Belediyesi ile Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) önderliğinde Mersin Millet Bahçesi sahil etabında 'Sokak Hayvanları Kısırlaştırma Kliniği' açılıyor.

HAYVAN SEVERLER KLİNİK İÇİN KOLLARI SIVADI

Özellikle hayvan hakları konusunda toplumsal farkındalık yaratmak adına yoğun çaba sarf eden ve önemli projelere imza atan Akdeniz Belediyesi'ne bağlı ekipler, 'Sokak Hayvanları Kısırlaştırma Kliniği' için de kolları sıvadı. Gönüllü hayvan severler ve HAYTAP yetkilileri Millet Bahçesi'nde açılacak olan kısırlaştırma kliniğinin fiziki koşulları için yoğun uğraşlar veriyor. Ekipler ameliyathanenin kullanıma hazır hale getirmek için hazırlıklarını sürdürürken, kliniğin yerlerini ve duvarlarını da çeşitli hayvan figürleri ile süslüyor.

KLİNİKTE SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

Haftanın 3 günü (pazartesi, çarşamba ve cuma) saat 09:00 ile 12:00 saatleri arasında ücretsiz olarak sadece sokak hayvanları için hizmet verilecek olan klinikte sahipli hayvanlara bakılamayacağının da altı çizildi. Randevu usulü ile 1 veteriner hekimin çalışacağı Akdeniz Belediyesi Sokak Hayvanları Kısırlaştırma Kliniği'nde, kısırlaştırma ameliyatından kaynaklı olası bir komplikasyondan doğan sonuçlar için de gerekli takip hekim tarafından yapılacak. Kısa süre sonra ücretsiz olarak hizmet vermeye başlayacak olan Akdeniz Belediyesi Sokak Hayvanları Kısırlaştırma Kliniği'nde Akdeniz ilçe sınırlarının haricinde başka yerden kısırlaştırma işlemi alınamayacak.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.