82 Sosyal Tesisler Hizmete Açıldı.

Baştan sona yenilediğimiz tesisimiz 34 yatak kapasitesine sahip, ayrıca restorantı ve toplam 5000 kişilik 2 düğün salonu ile Anamurlu hemşerilerimize ve misafirlerimize en kaliteli hizmeti en ucuz şekilde sunmayı planlıyoruz.’’ dedi.

82 Sosyal Tesisler Hizmete Açıldı.

İşletmeciliğini Belediyenin Devraldığı 82 Sosyal Tesisler Hizmete Açıldı.

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın talimatı ile bakım onarımdan geçirilen Anamur Belediyesi 82 Sosyal Tesisleri, yeniden hizmete açılarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye hazır hale getirildi.

Bugün gerçekleştirilen açılış programında konuşma gerçekleştiren Başkan Kılınç, 82 Sosyal Tesisleri daha önce birçok özel firmanın işlettiğini belirterek : ‘’ Göreve geldiğimizde Belediyemiz tarafından işletilebileceğini düşündüğümüz tüm tesislerimizde incelemelerde bulunduk. 82 Sosyal Tesislerde bunlardan bir tanesiydi. Yaklaşık 5 aylık bir çalışmanın sonunda bugün Anamur Belediyesi 82 Sosyal Tesislerini yeniden hizmete açıyoruz. Baştan sona yenilediğimiz tesisimiz 34 yatak kapasitesine sahip, ayrıca restorantı ve toplam 5000 kişilik 2 düğün salonu ile Anamurlu hemşerilerimize ve misafirlerimize en kaliteli hizmeti en ucuz şekilde sunmayı planlıyoruz.’’ dedi.

İlçe Kaymakamı, Cumhuriyet Başsavcısı, mahalle muhtarları, daire müdürleri ve STK’ların katıldığı açılış töreni, dua edilerek gerçekleştirilen kurdele kesiminin ardından, protokolün Sosyal Tesislerde yaptıkları inceleme ile son buldu. 


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.